Werkzaamheden


Sierpleister

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een afwerking op basis van kunsthars vermengd met granietkorrels. Het is daardoor zo hard dat het oplopen van beschadigingen bijna niet mogelijk is. Vooral voor gezinnen met kinderen is het de ideale muurafwerking.

 

Er zijn verschillende soorten sierpleisters op de markt. Iedereen kent spachtelputz. Deze is te  verkrijgen in verschillende korreldiktes. Andere soorten sierpleister zijn onder andere rustiekputz, granol, rolpleister en metallic sierpleister.

 

Voordat de sierpleister wordt aangebracht worden de muren voor gestreken. Het voorstrijkmiddel zorgt voor een sterke hechting tussen de wand en de sierpleister. De ondergrond dient egaal te zijn, goed droog en schoon, dus vrij van vetresten, stof, behangdeeltjes etc

 

Wij werken met de buitenkwaliteit sierpleister, omdat deze harder en kleurvaster is dan de binnenkwaliteit sierpleister en goed schoon te maken is. De sierpleister kan vrijwel aangebracht worden in iedere gewenste kleur, dus wilt u een levendige, warme en gezellige sfeer in huis dan is de sierpleister de keus voor u.


Wanden gepleisterd

Wat houd het in ?

Elke wandafwerking begint met een laag glad pleisterwerk. Het doel van pleisterwerk is het egaliseren van uw ruwe wanden en plafonds. Door middel van een glad pleisterwerk afwerking hebben uw wanden of plafonds een goede basis voor een zeer mooie, perfecte afwerking zo als u het graag zou willen.

 

Er zijn twee soorten van pleisterwerk: behangklaar of sausklaar. Bij behangklaar wordt de wand strak getrokken. Bij sausklaar wordt de wand super glad en egaal afgeleverd zodat deze in elke kleur gesaust kan worden. Het is een moderne wandafwerking wat veel gevraagd wordt, het is tijdloos, strak, trendy uitstraling van uw woning en is in iedere kleur te sausen. Dit is ook een hele goede ondergrond voor muurschilderingen.

 

De laagdikte van glad pleisterwerk is ca. 3-50 mm, indien je dikkere lagen zal moeten aanbrengen praat je over glad stukwerk (raaplaag) 6 mm-50 mm om de wand helemaal uit te vlakken.


Sponsor


Contactgegevens

06-22502683

info@stukadoorsbedrijfabos.nl

Info

A. Bos

Lange Nieuwstraat 377

1972 GM  IJmuiden

KvK 34171158


© Stukadoorsbedrijf A. Bos 2003